Reklame for Amnesty International
Reklame for Amnesty International
Søndag d. 19. maj
POLIMIKEN.DK

Alle forsidepigerne

Pia Kjærsgaard

Pia på 61 år er fyldt med modsætninger. Hun har tidligere været en stor fortaler for fremskridt, men nu vil hun hellere tilbage til "de gode gamle dage". Og selvom nogle betegner hende som ekstrem, bryder hun sig ikke om radikale ideer. Pias yndlingsfarve er hvid.

Pernille Rosenkrantz-Theil

Pernille Rosenkrantz-Theil er blot 31 somre gammel, men har ikke desto mindre allerede meddelt, at hun vil lade sig pensionere i forbindelse med næste folketingsvalg. Pernille er meget aktiv, hvilket hun har demonstreret utallige gange. Og mens de fleste i hendes alder maler byen rød, så vil hun hellere male statsministeren rød.

Carina Christensen

Foto: Erik Jochumsen v/Mads Flummer

Søde 36-årige Carina med de stålgrå øjne har sine helt egne meninger, og hun ved udmærket godt, hvor skabet og andre møbler skal stå. Familien er Carinas førsteprioritet, hun bryder sig ikke om søde sager, og hendes yndlingstal er "tre".

Gitte Seeberg

Gitte Seeberg, 48 år. Gitte kan være lidt af en flirt, der hele tiden leder efter nye alliancer. Hun elsker at rejse, og blandt de foretrukne rejsemål finder man Strasbourg og Bruxelles.

Birthe Rønn Hornbech

Birthe Rønn Hornbech er blot 65 somre. Birthe elsker at strikke, og hun er ekspert i at skelne mellem ret og vrang.

Helle Thorning Schmidt

Foto: Nana Reimers

Helle Thorning-Schmidt, 41 år. Yndige Helle med det lange lyse hår er stadig i sin ungdoms vår. Hun interesserer sig meget for mode, og hendes største ønske er en dag at få lov at præsentere en kollektion jakkesæt og spadseredragter for dronningen.

Margrethe Vestager

Margrethe Vestager, 40 år. Den kønne præstedatter prædiker gerne de rette meninger til alle, der gider lytte. Cyklen er det foretrukne transportmiddel, medmindre hun får stillet en bil med chauffør til rådighed.