Reklame for Amnesty International
Reklame for Amnesty International
Søndag d. 19. maj
POLIMIKEN.DK

Læserbrok

Du kan skrive til Polimiken ved at sende en mail til læserbrevsredaktøren. Polimiken fralægger sig ethvert ansvar for indholdet i læserbrevene.

Fup-interview!

Ikke Anders Fogh Rasmussen

I er blevet taget ved næsen med hensyn til interviewet med "statsministeren". Det er jo helt tydeligt, at det ikke er Anders Fogh Rasmussen, I har talt med. Beviset findes på artiklens billede - jeg har vedlagt en forstørrelse, hvor man helt tydeligt kan se to hår-tjavser, der går ned i panden. Anders Fogh Rasmussen er et ordensmenneske, der aldrig ville tillade den slags sjusk, så I er helt klart blevet snydt af en, der har udgivet sig for at være statsministeren.

Svend-Åge Karlsberg, Lidenlund

Tak for Polimiken

Hvor er det dejligt at se, at der endelig er en avis, der tør lade politikerne sige deres mening! Og så er det flot, at lande et interview med selveste statsministeren, når det tog en Cavling-vindende journalist fra Ekstra Bladet mere end tre år at få ham i tale. Godt gået.

Grafikken på siderne er smuk, farvevalget perfekt og annoncerne er bare flotte og slet ikke generende. Jeg har allerede klikket på dem gentagne gange. Forside-pigerne er også meget mere stilfulde end pigerne i andre aviser. Dem i Ekstra Bladet tror jo, det er sommer hele året rundt.

Jeg kan også godt lide ... (forkortet af redaktionen)

Knus mor