Reklame for Folkekirkens Nødhjælp
Reklame for Amnesty International
Søndag d. 19. maj
POLIMIKEN.DK

Annoncer

Polimiken stiller krav til sine annoncører!

Ikke alle og enhver kan få lov at annoncere på Polimiken.dk. I modsætning til de fleste andre medier er Polimiken meget kræsen, når det gælder om at lægge spalteplads til annoncer. Glem alt om at reklamere for plastiklegetøj med blødgørere, ferierejser eller chokobomber med ekstra sukker. Polimiken bringer kun to slags annoncer: Reklamer for godgørende virksomhed, og så reklamer for Polimikens søstersider.

Polimiken stiller også krav til annoncernes udformning. Vi vil ikke have annoncer med animationer eller lydeffekter, der generer læserne, så de får svært ved at koncentrere sig om teksterne. Det er trods alt teksterne, de kommer ind på Polimikens hjemmeside for at læse.

Hvis du mener, din annonce kan leve op til Polimikens krav, så har vi en glædelig nyhed til dig: Det er helt gratis at annoncere på Polimiken.dk! Du skal ikke betale en krone for annoncerne, faktisk håber vi, at annoncerne vil få andre til at give dig penge.

Du er velkommen til at sende os annoncer uopfordret, de skal blot overholde nedenstående størrelsesangivelser. Annoncer sendes til vagthavende i annonceafdelingen, der så vil vurdere, om annoncerne lever op til vores krav.

Bannerstørrelser

Polimiken opererer med tre forskellige bannerformater:

  • Banneret øverst på siderne skal være mellem 460 og 780 pixel i bredden og mellem 60 og 100 pixel i højden.
  • Banneret i logo-bjælken skal være 60 pixel højt, bredden er valgfri op til 250 pixel.
  • Bannerne i sidebjælkerne må være op til 145 pixel i bredden og op til 400 pixel i højden.

Hvis du vil høre nærmere om annoncering på Polimiken.dk, er du velkommen til at kontakte annoncechefen.