Reklame for Amnesty International
Reklame for Amnesty International
Onsdag d. 17. juli
POLIMIKEN.DK

Asmaa Abdol-Hamid smider tørklædet for åben skærm

Jeg har valgt at smide tørklædet på grund af den megen kritik, siger hun til Polimiken.

Af Børge Tang Jensen

Asmaa Abdol-Hamid

Asmaa Abdol-Hamid er en kontroversiel person, men nu er hun træt af den megen debat, siger hun til Polimikens udsendte medarbejder, der mødte hende efter Enhedslistens landsmøde.

"Nu gider jeg ikke den debat mere", fortæller Asmaa Abdol-Hamid. "Jeg vil vælges til Folketinget, og jeg vil beskæftige mig med politik, men det hele bliver overskygget af mit tørklæde og min holdning til, at jeg ikke vil give hånd til mænd. Men det vil jeg altså lave om på nu".

"Derfor har jeg lavet en aftale med Reimer Bo Christensen fra DR om, at jeg vil smide tørklædet for åben skærm, og ja, jeg skal nok starte med at give ham hånden! Mogens Camre er også inviteret. Det er vist meningen, at han vil give en undskyldning for sine skarpe udtalelser om mig, men jeg er ikke helt sikker på, hvad der skal ske. Undskylder han, er jeg også parat til at give ham et kram for åben skærm".

Har du haft problemer med beslutningen om at smide tørklædet?

"Ikke andet end at jeg er nødt til at finde en frisør. Jeg er jo vant til bare at tage et tørklæde på, og så af sted. Nu er jeg også nødt til at tænke på hårvask og den slags", siger Asmaa Abdol-Hamid.

"Det værste er alle de mange lækre tørklæder, jeg har, men jeg har aftalt med en skrædder om at få dem syet om til en masse lækre bluser - inde under alt det her er jeg faktisk en ret flot pige", slutter hun.